Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok hogy vagytok ezzel a szexben?
Figyelt kérdés
Megbeszélitek már a nap elején, hogy este szeretkezek, vagy spontán ahogyan a vágyaitok diktálja, akkor olvadtok egybe?2024. aug. 9. 19:09
1/5 anonim válasza:
Én mindig is a spontaneitás híve voltam, és így is csináltuk eleinte a párommal mindig. Sajnos mióta munkahelyet váltott, és rengeteget dolgozik és kevés időnk van egymásra, azóta sajnos megbeszéljük, ami számomra rendkívül lelombozó. Sokszor inkább azt mondom ne legyen ma szex (pedig akarnám) csak mert volt már rá példa hogy megbeszéltük, ő számított rá de nekem nem volt már este kedvem hozzá olyan fáradt voltam így veszekedés lett belőle...
2/5 A kérdező kommentje:
Egyes sajnos tudom hogy ez milyen, mint egy naptári előjegyzés...
2024. aug. 9. 19:15
3/5 anonim válasza:
Mi reggel szoktunk szexelni. Nem beszéljük meg, hanem csináljuk. Akkor beszéljük csak meg, ha valamiért várhatóan nem fog tudni másnap reggel összejönni.
4/5 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, így kell, hogy megmaradjon az intimitás.
5/5 anonim válasza:
Kb 1000 visszautasítás után a spontán dolgot feladtam. Akkor van szex ha a feleségem akarja. Persze ő még így is jobban szeretné ha én kezdeményezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!