Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szigeten könnyen sexelnek a lányok?
Kitudja. Legalábbis én nem. Mivel nem jártam még ott. De én úgy gondolom hogy kellő szimpátia esetén biztos van rá esély hogy bele menjenek. De ehhez te is kelesz. Mérni kell kérdezni érdeklődni. Tudom nem könnyű De hát na.
F
Ez most nem általánosítás, de a sziget miről szól: pia, jó kedv, bulizás, vannak akik drogoznak is. Ilyenkor az emberek azért átcsapnak egy lazább oldalba. Diszkóból se véletlen lehet hazavinni a nőket könnyebben, másnap meg mindenki megbánja az egészet.
Meg hát hatalmas a tömeg.
Plusz a külföldiek között is akad aki szívesen szexel pl más országból származóval. Itt most nem csak a nőkre igaz. Szóval szerintem igen, és ebben nincs semmi meglepő.
Pl, engem abszolút nem vonz az egy éjszakás kaland férfiként sem, szóval a kérdés maga nem izgat.
Anno is mikor láttam, hogy valaki a 6. pasival kavart egy buliba és jött volna hozzám is, ehhh, menj má a f*xomba innen reakciót váltotta csak ki belőlem.
Elvisznek a sátrukba igen...pia bőven van, drogot is kapnak lehet, h úgy , hogy nem is tudják.
És igen sok külföldi visz részeg , vagy bedrogozott magyar csajokat a sátrukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!