Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan szexpartnert találni, aki akkor is megcsinál amikor menstruálok? 😅
Nagyon vonz olyankor a szex, akkor vagyok a leg kivánósabb, viszont sok pasit ez zavar, szóval a következő szexpartneremet már direkt így szeretném keresni😅
27/N
Nekem volt olyan csajom, akit rendszeresen dugtam, amikor mensizett. Ő is nagyon kancás volt olyankor, illetve remek görcsoldó is az orgazmus. Ráadásul gond nélkül bele is lehetett élvezni a puncijába. Tettünk magunk alá egy törölközőt, illetve elélvezés után gyorsan-ügyesen el kellett jutni a fürdőszobába tisztálkodni. Orál persze olyankor nem volt, csiklózás kézzel igen. (Volt olyan is, hogy nem volt klasszikus dugás, csak egy egészsègügyi elélveztetés a kezemmel csiklón, akár bugyin keresztül kiskifli-nagykifliben. De ilyen más csajjal is volt.)
Persze mindez téged nem érdekel, mert itt írom 😀
Benne vagyok akkor is.
Írj, ha gondolod!
Engem nagyon izgat olyankor a szex a lányokkal.
Kár hogy nem keresel partnert erre.
Nekem nőként soha egyetlen partnerem sem volt ellene, sőt gyakran kifejtették, hogy őket ez semmilyen szinten nem érdekli. Persze meg szoktam kérdezni, hogy probléma-e nekik, de eddig 100%-ban az volt a válasz, hogy dehogyis. (Mondjuk nekem az első két nap kizáró ok, mert olyankor eléggé görcsölök, de a harmadiktól szinte mindig szoktam.)
Sötét törölköző, vagy zuhanyzó, esetleg kád.
18
A menstruálás pont ugyanaz a kategória, mint a punciszőr. Igazából inkább a nők saját problémája, maguk generálják maguknak, sokkal jobban feszülnek rajta, mint a férfiak 80 %-a, akiknek vagy pont mindegy, vagy még szexi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!