Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj, hogy ha én szeretem ha nyalnak viszont nem szeretek szopni?
Ja, megfelelő csicska partner kell aki majd kinyal ahányszor akarod tőled meg semmi extrát nem igényel, elég neki ha néha kiveri magának miután kinyalt.
Igen baj.. Ha a te nedvedet valaki szájába veszi és lenyeli akkor szerintem oda vissza alapon neked is így kéne tenni.. De kint írtam, tuti van aki nem igényli majd.
Ezzel nem vagy egyedül.
Párom sokáig csinálta nekem viszonzásból,úgy hogy ő sem szeret szopni és ennek ellenére nagyon jól csinálta.Éreztem hogy jól akarja csinálni, azért hogy ezzel örömet okozzon nekem, és hogy ezzel viszonozza azt hogy nyalom őt.
Viszont mivel nekem fontos az hogy mindent élvezzen a szexben amit csinálunk, így egy idő után kértem hogy nem kell viszonoznia.Ha nem élvezi, ne csinálja.
Tudom, hogy jót akar és viszonozni, de én meg nem várom el tőle hogy ezt úgy tegye, hogy közben nem is élvezi.
Értékeltem az igyekezetét és megértettem.
Megbeszéltük hogy nem kell csinálnia és a nyalásról sem kell lemondania, mivel azt nagyon szereti, élvezi.
És mivel én szeretek nyalni, miért ne csinálnám?Hiszen ezzel mindkettőnknek örömet okozok.
Hiányzik a szája, de tényleg megértem és elfogadom.
Viszont nyilván van olyan is, akinél kötelező ezt viszonozni, még ha a másik ezt nem is élvezi.
Keress olyat aki megérti, aki ennek ellenére örömmel kinyal téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!