Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj, hogy ha én szeretem ha nyalnak viszont nem szeretek szopni?
Figyelt kérdés
2024. aug. 8. 20:22
1/21 anonim válasza:
Nem baj. Én imádok nyalni, de nem igénylem, hogy a lány oralisan kényeztessen. Írj rám, ha gondolod.
2/21 anonim válasza:
Nálunk is ez van, a feleségem nem igazán szereti csinálni, de engem nem zavar, sokkal jobban szeretek nyalni. Ha tehetném, sok nővel megtenném viszonzás és dugás nélkül.
3/21 anonim válasza:
Biztos van sok ilyen nő is, nincs ezzel baj. Én mondjuk fordítva vagyok, nem szeretem, ha nyalnak, de szopni imádok :S
5/21 anonim válasza:
De, elég nagy baj. A szexben alap dolog a kölcsönös örömszerzés.
6/21 anonim válasza:
Nem olyan nagy probléma, bár a pasik többsége imádja, ha ügyesen szop egy lány. Természetesen én is, de nyalni is nagyon szeretek, szinte művészi fokon csinálom állítólag, de nem dőlök a kardomba, ha a lány nem viszonozza az orált.
7/21 anonim válasza:
Amig nem szereted meg a szopást addig ne pasizz!
8/21 anonim válasza:
Én nőként egyikért sem vagyok oda. (Vagyis a kapás nekem ilyen változó dolog, van hogy egy ideig oda vagyok érte, jelenleg inkább semleges. Az adás többnyire semleges, kb 2 alkalommal életemben találtam izgatónak.) De a partnerem mindkettőt kedveli ezért szakítok rá időt. Szóval nem kifejezetten a tevékenység, hanem a másiknak való örömszerzés miatt csinálom, kb. minden második alkalommal.
Nekem mindkettő megbeszélés kérdése, nem mindig érzem komfortosnak őket.
9/21 anonim válasza:
Önzőnek tartják az ilyen nőt, de ha tényleg sehogy nem megy akkor ez van.
10/21 anonim válasza:
Keress olyan férfit, aki szeret nyalni, de ő nem szereti ha szopják. Hosszú és boldog kapcsolatotok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!