Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljátok az anált kimosás nélkül?
Figyelt kérdés
De még ha kimossa a csaj, akkor se 100% hogy tiszta lesz teljesen.
Én több lánnyal is csináltam így gumi nélkül
aug. 8. 19:32
5/6 anonim válasza:
Én nőként írom, hogy nagyon ritkán csináljuk popsiba, de olyankor nem szoktam beöntést csinálni, csak alaposan megmosom magam kézzel, és koplalok kicsit előtte.
Nem volt belőle soha baleset, vagy ha esetleg igen, akkor max. nagyon apró, és észre sem vettük.
6/6 anonim válasza:
Manapság ritka lány engedi és még ritkábbnak esik is jól igazán.
De amelyiknekjól esik az spricxel is tőlle.
Ha meg sprccel attól én férfiként annyira be indulok, hogy majdnem mindent is megtennék érte hogy élvezze.
Meet ha élvezi én annál jobban élvezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!