Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Együtt élő meleg párokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő meleg párokat kérdeznék?

Figyelt kérdés
Normálisan komoly kapcsolatban együtt élő meleg fiú paroknàl, hogy működik a szex? A spontán pl reggeli szex? Mindíg van kimosás? Napi szinten? Vagy ez nem számit annyira? Ha vsn. Nem megterhelő fizikalisan? Egeszsegügxileg?

2023. ápr. 3. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Szia, sajnos a legtöbb esetben van igen. Előfordul ugyan, amikor hirtelen annyira elkap minket a hév, hogy megpóbáljuk kimosás nélkül, és összejön, de ilyenkor is párom (ő a passzív) azért lecsekkolja magát! Meg azt szokta még, hogy pl. hogy hétvégén, amikor tudjuk, hogy nem kell korán kelni, és reggel általában mindig van szex, akkor már előző este zuhanyzás előtt kimossa magát.
2023. ápr. 3. 06:28
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Én nem éltem még együtt, szerintem ettől független lehetne a kérdés. Mi nem mostuk ki magunkat, törlőkendő is csodára képes.
2023. ápr. 3. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyileg semmi bajod nem lesz tőle. Ha kimosod magad minden nap, persze nem feldugva a gégecsövet.

Van hogy belefér a spontán szex

Életmodfüggő, kinek mi a szokása, én minden nap székelyek 19óra körül így ált be a szervezetem, utána mehet a buli, ha diétás vacsora volt mehet reggel is.

Ha pacal akkor csak cumi van

2023. ápr. 3. 16:07
 4/5 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nincs mindig kimosás. Ha meg úgy érezzük hogy odalent nem vagyunk tiszták, akkor csak orál.
2023. ápr. 4. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan az étrendem/genetikàm, hogy nem kell kimosnom magam szinte soha. Mi délutánonként szoktunk szexelni mert éjjel dolgozunk. De van úgy, hogy éjjeles előtt kicsit hamarabb felkelünk, nem tudunk tovább aludni, spontán van orál, vagy csak kiverjük egymásnak.

De olyan is előfordult már, hogy meló után annyira kanosak voltunk, hogy mindenféle síkosítás meg minden nélkül szexeltünk és hatalmasat élveztünk, de nem ez van a legtöbbször. 13 éve együtt, 31 és 30f

2023. ápr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!