Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt Exatlonos csajjal ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt Exatlonos csajjal ti kavarnátok ha úgy alakulna?

Figyelt kérdés

Már jópár hete összejárok vele,mondhatni ez egy Situationship féle kapcsolat.

Nagyon jó csaj és büszke vagyok rá de haverok közül nem soknak beszéltem eddig róla,nem azért mert szégyellnem kellene őt,sőt,csak nem szeretném ha neki ebből valami hátránya lenne a munkájában,médiában.

2024. aug. 8. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Varjal, ezzel a csajjal szerintem en is kavartam :D irja ram 😂
2024. aug. 8. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Az haveromnak is megvolt...
2024. aug. 8. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaj màr tudom ki az...egypárnak màr meg volt 😀
2024. aug. 8. 15:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha hogyne:)Sejtem kire gondolnak itt páran csak az a gond hogy aki nekem van az szerencsére nem ő:)Nem is értem ismeretlenül mégis honnan tudnátok kiről van szó:)
2024. aug. 8. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Aha persze....😄
2024. aug. 8. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
És azt honnan tudod hogy ők nem a tiédre gondolnak? 😁
2024. aug. 8. 15:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Talán abból is hogy kérdezem akkor mondja kiről van szó,erre írja hogy inkább mondjam én:D

A másik meg Pap Dorcival jön,pedig sose kezdenék ilyen kiscsajokkal mint ő szóval még csak a közelébe sincs az aki valamiért rá gondolt.

2024. aug. 8. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy senki nem fogja leírni, hogy név szerint kivel kavart ki. Szóval ezt engedjétek el mindannyian. Én is voltam ismertebb valakivel és nem mondanám.
2024. aug. 8. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!