Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam hogy a 18+ lóméretet szeretik a csajok mindenáron. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Nem is értem. Kisebb farkú pasiként sokkal rendesebb vagyok mint ezek a betegesen nagyra nőtt lóméretüktől elszállt majmok. Igen, irigy vagyok, mindenhez ideális oda írni a tipikus magyarnak.2024. aug. 8. 14:40
1/17 anonim válasza:
A csajok először a férfit látják jobb estben nem a farkukat.
Ha meg már a férfi szimpatikus akkor a farka is az lesz.
2/17 anonim válasza:
Méretes vagyok ,de abszolút nem elszállt , talán ellenkezőleg!
Nem szoktam reklámozni a méretem, de volt aki "világgá" kürtölte és sok udvarlóm akadt miatta ,viszont a kérdésedre válaszolva határozott nem a válaszom!
3/17 A kérdező kommentje:
#2 Azok nem homokosok voltak? Nem akarlak elkeseríteni, de igazam lehet
2024. aug. 8. 14:46
4/17 anonim válasza:
Honnan tudod kinek mekkora van?
Nekem is kicsi van amúgy, és soha az életben nem rúgóztam a méret dolgon. A sikertelenséged oka nem a nadrágodban van.
A lányokra meg egy percig sem haragudhatsz, mert mondjuk valamiért nem te vagy az esete.
5/17 A kérdező kommentje:
#4 Csak a gond azzal van hogy rengeteg férfi életét rémálommá teszik akiknek nincs dorong a lábuk között.
2024. aug. 8. 15:00
6/17 anonim válasza:
Nem az teszi ilyenné az életed, hanem a gondolkodásod.
7/17 anonim válasza:
#5 te teszed tönkre a saját életed, nem veszed észre??
8/17 anonim válasza:
Nem így van, az enyém se lóméret mégis imádott velem szexelni eddig majdnem mind csaj, aki próbálta.
9/17 anonim válasza:
Ha van nagy, akkor minek a kicsi?!
10/17 anonim válasza:
#9 nem mellekről van szó. Figyelj jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!