Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Láttatok már meglepően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Láttatok már meglepően nagy péniszt?

Figyelt kérdés
Általában csak panasz van arra, hogy kicsi vagy lehetne nagyobb. Volt már olyan, hogy inkább ijesztően nagy/vastag volt?
2024. aug. 8. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan ami hosszú és vastag is volt, na az kicsit megdöbbentett mikor először láttam de imádtam vele szexelni. Egy olyan farkat is láttam ami nem volt olyan hosszú de nagyon vastag volt, imádtam szopni, punciba feszített rendesen de azt is imádtam. 32/N
2024. aug. 8. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen
2024. aug. 8. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem
2024. aug. 8. 08:22
 4/6 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Láttam. Állítólag 22cm volt neki, de én nem tudom, nem mértem le. Viszont azt tudom, hogy nem ment be tövig, legalább egy 5cm kint volt mindig. Fájt nagyon.
2024. aug. 8. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
20 centi volt eddig legjobb
2024. aug. 8. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb/legvastagabb amit valaha láttam, 24/6cm volt a gazdája szerint. Sosem mértem le neki, de tényleg brutális volt! Rövid ideig tartott a kapcsolatunk, fájt vele mindig a dugás.
2024. aug. 8. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!