Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem egy olyan férfival, akinek 22 cm hosszú a pénisze az fájni fog?
Figyelt kérdés
Kicsit félek, mert egy éve nem voltam senkivel, ráadásul komoly kapcsolatba gondolkodunk.aug. 7. 23:44
11/32 anonim válasza:
Big. Úristen! Very big!
Fájni fog! De szerintem te ezt nem bánod! 😅
Rádfér egy kiadós farkalás, 22 centissel pedig ki leszel kormolva rendesen! Ha egy ekkorába beleülsz lovagolni, nyisd ki a szád közben, hogy kapj levegőt! 😁
Ha hátulról rádugrik és nekiáll emberesen döngetni, azt hiszem hamar szétrágod majd a párnád csücskeit! De tuti imádni fogod!
12/32 anonim válasza:
Azt a fájdalmat nemtudom le írni amikor átt èltem, soha többet
13/32 anonim válasza:
Megfelelő izgatott állapotban a tágulsz kivül-belül.
Nőként ezzel tisztában kellene lenned.
N
14/32 anonim válasza:
Ne hallgas a sok kisfarkúra aki nőnek adja ki magát! 21cm-rel van talasztalatom, imádtam! 22 se lehet rossz! 😉👍
16/32 anonim válasza:
Én visítottam a gyönyörtől, azóta sem volt olyan jo senkivel.
17/32 anonim válasza:
Sajnálatos ha valakinek akkora és nem tud önfeledten szexelni
18/32 anonim válasza:
16-os! Én is visitottam egy ekkorától de nem a gyönyörtől.
19/32 anonim válasza:
Talán ha vagy legalább 190-195cm-s nő akko lehet jó lesz. Ha nem akkor fájni fog, nem a szélessége, hanem a hosszúsága.
20/32 anonim válasza:
Én nem visítottam hanem vonyítottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!