Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi farokkal 20-on évesen különösen rosszak az esélyeim ha a korosztályomnak már nagy mérete van átlagban?
Figyelt kérdés
13-14 cm a kis méret amiről beszélek és vékony. Szűz vagyok még, bár ehhez a csúnyaságom is hozzájárul hogy még nem voltam senkivel. Van aki képes boldogulni és ezt a hátrányt valamivel ellensúlyozni? Vagy itt már csak sztereotípikusan a pénz segíthetne?aug. 7. 23:14
1/9 anonim válasza:
Ember, senki sem látja rajtad mekkora a farkad. Ha adsz magadra, tiszteled magadat, meg tudod azt tenni, hogy eljutsz egy nővel az ágyba. Ott pedig az van amid van. Nem lesz egy átlagos nő elégedetlen a méreteddel
2/9 anonim válasza:
Bingó, ahogy az #1-es is írja! Mire a farokméreted kiderül addigra már vonzódik hozzád annyira a csaj, hogy dugni akarjon veled. Szóval eléggé idejekorai a kérdésed...
3/9 A kérdező kommentje:
#2 De nem akarom hogy csalódjon ha nem azt kapja amit várt.
aug. 7. 23:19
4/9 anonim válasza:
Először is: 13-14 cm egy átlagos méret, nincs vele gond.
Túl sokat vacakolsz és agyalsz ezen. Csajozz, hajts komoly kapcsolatra, ahol nem a farokméret a döntő. Ha valamelyik nőnek ez kizáró ok, akkor így jártál, majd jön értelmes.
Fogadd el, hogy egy normális párkapcsolatban nem egy punci vagy farok a választási alap. Az ember a lényeg.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Könnyebben megy annak akinek megvannak a normális adottságai hozzá. Te is ilyen vagy gondolom.
aug. 7. 23:41
6/9 anonim válasza:
Nézd a férjem is ilyen méret kb és 20eve együtt vagyunk. Nem csak a farkát szeretem hanem az embert. Két gyerek után is szűk vagyok ugy, hogy nagyon jó a szex.
7/9 anonim válasza:
Nekem az egyik volt csajom mesélte, hogy egyik faszijának olyan kicsi volt a faszikája, hogy nem is érezte, hogy benne van. Na vele csak egyszer dugott, de a lényeg, hogy sajnálatból nem utasította volt vissza mikor már addig eljutottak.
8/9 anonim válasza:
Már egyszer leírtam itt, hogy nekem is kb ekkora bár sose mértem és minden csaj megvolt elégedve, vagyis egy se hagyott el ez miatt.
Sőt akivel szakitani akartam, azt is alig tudtak levakarni magamról.
Pedig már nem vagyok egy fiatal.
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyobb van, mindig volt barátnőm, de van ismerősöm, aki sokak több csajjal volt, pedig szerintem kisebb van neki. Nem számít ez ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!