Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az első nyalás milyen élmény volt? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
aug. 7. 20:01
1/6 anonim válasza:
Elveztem minden cseppjet, izlelgettem, elvezet a mai napig, ha megengedi egy no...
3/6 anonim válasza:
Jóóóóó - főleg mivel tetszett is a csaj :)
4/6 anonim válasza:
16 voltam, ő 18.
Isteni finom és gyönyörű szép, frissen borotvált puncija volt! Kb.félóráig csak nyaltam.
Utána szinte magától beszívta a farkam, mikor ráfeküdtem. :)
5/6 platinumhand válasza:
Nekem egy picit kellemetlen volt, mert az íztől és szagtól többször öklendeztem egy picit, de sikerült úgy csinálni, hogy a barátnőm ne vegye észre. Ezt amúgy a mai napig nem értem, mert mosdás után álltunk egymásnak.
Érzésre nagyon jó volt, mindketten élveztük, pláne hogy a lány nagyon könnyen elment nyalással.
Én 24 voltam, a lány 20.
6/6 anonim válasza:
17 voltam a lány meg 13. Én még szűz voltam, az arcomra ült élveztem minden pillanatát. Először csak bugyin keresztül szaglásztam meg nyaltam de már attól eldurrantam annyira jó illata volt. Utána lekerült a bugyi térden állva nyaltam iszonyat jó volt. Aztán mikor egyszer csak megfordult és szó szerint a fenekébe nyomta az arcom, megint elélveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!