Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, voltatok úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, voltatok úgy valaha, hogy jobban kivántátok a *zopást, minthogy titeket nyaljanak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem...

Sőt nálam alap, hogy nyalás után jöhet a szopás.

2023. júl. 19. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
igen, szokott ilyen lenni
2023. júl. 19. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha mondjuk meg van neki inkább szopjon minthogy kinyaljam. értem én hogy jó katona vérbe is harcol de akkor is..
2023. júl. 19. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

3-nak :

A lány legyen annyira felnőtt nő, hogy felhelyez a mensiszivacsot, vagy frissen zuhi után egy új tampont és akkor simán elnyalom sokáig.

2023. júl. 19. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
#4 ízlés ficamok.. bocs de ha nem bír ki amúgy 3-4 napot szex nélkül valaki akkor ott már gond van..
2023. júl. 19. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Miért is lenne gond? Egy normális kapcsolatban nem akadnak fenn ezen.

Ha meg igen az sem gond.

Nekem pl. a divatos cucold jobban kinyitja a bicskát, mint a várben harcolás.

2023. júl. 19. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőknek szólt a a kérdés... Én a nyalást úgy 2-3 naponta igénylem, de minden nap szopom a párom - én szeretném, nem ő erőlteti - néha csak előjátékként, néha végig.

Mensikor viszont nem igénylem a nyalást. Szex van, az első napot kivéve, mert akkor görcsölök, nem kívánom, utána megvan a módja, hogy vértől mentesen szexeljünk. Viszont pontosan tudom, hogy olyankor más az íze, nekem abszolút nem jön be, páromra sem erőltetném rá. Meg olyankor nem is esik jól. Az aktus ilyenkor is jólesik.

2023. júl. 19. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Kedves privátozók...

Azért nyalatom magam előbb, mert félő és sajnos jellemző, hogy szopás után elfelejtitek viszonozni a jót.

Így elkerülve a félreértéseket, tisztázzuk az elején, hogy nyalás után jöhet a szopás.

Ha jó jó, ha nem akkor keres mást.

Kapcsolatban természetesen más.

De azért ott is jobb ha én kapom először és utána viszonzom.

2023. júl. 19. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Én pasiként ugyanazt vallom, én adom előbb a nyalást sokáig 2-3 orgazmusig, aztán jöhet a szopás-dugás.
2023. júl. 19. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
nálunk előbb szopás, nem élvezésig. aztán nyalás élvezésig. valamikor jobban kívánja a nyalást akkor többszőr élvez így. aztán dugás nekem is élvezésig. néha még a végén szopással fejezi nekem be.
2023. júl. 20. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!