Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek tényleg hyperspermiája van, mekkorákat szokott általában élvezni? És mekkora a legnagyobb, amit valaha lőtt?
Nekem is hioerspermiám van, gondolom ezen belül is változó hovy kinek mennyi jön, én ugyan meg nem mertem le, de nekem igencsak gyakori 10-15 erőteljesebb spricc ha mondjuk 1-2 napig nem élvezek, ekkor mar muszaj mert nekem egy idő után salyognsk a heréim emiatt, legjobb ha napi többször is csinálom:D de amúgy nekem is van egy vidim róla, mert ugye mondani bármit lehet😅
19F
A fél deci az tényleg reális, én néhány nap önmegtartóztatás után kb. max annyit tudok élvezni, bár persze nem szoktam rendszeresen méregetni.
Az eddigi barátnőim szerint ez nagyon soknak számít, legalábbis szegénykék rendesen le voltak sokkolva, amikor először a szájukba élveztem. :D
Viszont ha a lövések számát nézem, akkor 5-6-nál több ilyenkor sem szokott lenni, inkább csak nagyobbak/hosszabbak, mint máskor.
Ma voltam masszázson a végén volt egy kézi lingam levezetés.
Mikor 3lmentme kérdezte a nő mindig ilyen?
Mondom igen.
Mondta a mennyiség is komoly, de az hogy 10...12 osszehuzudas volt. Ő nem látott még ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!