Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történhetett ez? Mit tegyek most?
Kb 2 hete egy barátommal nagyon csúnyán berúgtunk. Egymás után többször is szexeltünk, nem volt tiszta a tudatom, nem emlékszem hogy használtunk-e óvszert. (Azt tudni kell rólam, hogy bele vagyok esve a fiúba, ezért úgy gondolom, hogy én kezdeményeztem, de nem emlékszem)
Ma reggel nagyon fájt a hasam és hánytam is, néhány napja pedig nagyon fáradtnak érzem magam. csináltam terhességi tesztet (kettőt) az egyik negatív a másik pozitív lett, fogalmam sincs ez mit jelent.
Még nem mondtam el a helyzetet a fiúnak (mármint azt hogy lefeküdtünk) mert neki semmi nem maradt meg abból az estéből, egyébként meg híres ember tehát nem tenne jót a hír a közönségének sem.
Menj el nőgyógyászhoz, ott kiderül az igazság.
Ha híres ember, az jó. Nem lesz gond a gyerekrartással!
"Mit tegyek most?"
Mondjuk, menj el egy nőgyógyászhoz.
Vagy majd itt megmondják valóban terhes vagy-e?😑😑😑
Elé állsz és elmondod. Orvoshoz pedig menj minél hamarabb, mert ha tényleg terhes vagy, akkor jobb minél előbb elvetetni. Legközelebb pedig igyál annyit, hogy észnél legyél…
N
Hát akkor a fiú I.J.
Nálad pedig lehet tippelni, hogy mennyire volt szándékos.
Azért írtam én is, hogy nem tudni... lehetett félig öntudatlan is.
Mindegy, a következmény lesz a fontos.
Menjél orvoshoz mielőbb, és utána mondd el neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!