Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy történhetett ez? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történhetett ez? Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete egy barátommal nagyon csúnyán berúgtunk. Egymás után többször is szexeltünk, nem volt tiszta a tudatom, nem emlékszem hogy használtunk-e óvszert. (Azt tudni kell rólam, hogy bele vagyok esve a fiúba, ezért úgy gondolom, hogy én kezdeményeztem, de nem emlékszem)

Ma reggel nagyon fájt a hasam és hánytam is, néhány napja pedig nagyon fáradtnak érzem magam. csináltam terhességi tesztet (kettőt) az egyik negatív a másik pozitív lett, fogalmam sincs ez mit jelent.

Még nem mondtam el a helyzetet a fiúnak (mármint azt hogy lefeküdtünk) mert neki semmi nem maradt meg abból az estéből, egyébként meg híres ember tehát nem tenne jót a hír a közönségének sem.

2024. aug. 7. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Egész biztosan látszik a második csík a teszten? Mert akkor fixen terhes vagy, de a helyedben még holnap is csinálnék egyet.
2024. aug. 7. 14:11
 2/16 mantis religiosa ***** válasza:
47%

Menj el nőgyógyászhoz, ott kiderül az igazság.

Ha híres ember, az jó. Nem lesz gond a gyerekrartással!

2024. aug. 7. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tegyek most?"

Mondjuk, menj el egy nőgyógyászhoz.

Vagy majd itt megmondják valóban terhes vagy-e?😑😑😑

2024. aug. 7. 14:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hogy "majd itt megmondják terhes vagy-e", hanem hogyan mondjam el a fiúnak?
2024. aug. 7. 14:17
 5/16 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Elé állsz és elmondod. Orvoshoz pedig menj minél hamarabb, mert ha tényleg terhes vagy, akkor jobb minél előbb elvetetni. Legközelebb pedig igyál annyit, hogy észnél legyél…

N

2024. aug. 7. 14:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megtenni, meg se fordul a fejemben hogy elvetetem
2024. aug. 7. 14:25
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Hát akkor a fiú I.J.

Nálad pedig lehet tippelni, hogy mennyire volt szándékos.

2024. aug. 7. 14:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Írtam hogy mindketten nagyon részegek voltunk. Mindketten hibáztunk, de egyikünk sem szándékosan
2024. aug. 7. 14:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam én is, hogy nem tudni... lehetett félig öntudatlan is.

Mindegy, a következmény lesz a fontos.

Menjél orvoshoz mielőbb, és utána mondd el neki is.

2024. aug. 7. 14:39
 10/16 Laylah ***** válasza:
100%
Ha több teszt közül legalább egy pozitív, akkor 99%, ahogy tényleg terhes vagy. Vetesd el, vagy készülj fel az egyedülálló anyaságra.
2024. aug. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!