Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha szeretoi viszonyban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha szeretoi viszonyban vagytok, gondolkoztatok már válásom vagy fel sem merült?

Figyelt kérdés
Miert nem akartok elválni? (Őszinte válaszokra vagyok kiváncsi, lehet privatban is ha nem akarsz troll kommenteket!)
aug. 6. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Túlzásnak érezném azt mondani hogy szeretői viszonyom volt, mert csak két alkalommal feküdtem le mással. Természetesen megfordult a fejemben a válás, mivel a kapcsolat megromlott, ezért is lett ez az eredménye. Ellenben amikor otthon bejelentettem, hogy akkor váljunk el, mert ennek a kapcsolatnak így nincs értelme, akkor a párom azt mondta, hogy próbáljuk meg megoldani. Hozzáteszem előtte én is próbáltam, de süket fülekre találtam addig, amég komolyra nem fordult a helyzet.

A legnagyobb érv a válás ellen a gyerek volt. De ha nem sikerült volna megoldani, akkor hiába a gyerek, akkor is elváltunk volna. Szerencsére nem így lett, de ez is hosszú folyamat volt, mire minden normalizálódott.

aug. 6. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyerekek miatt pl
aug. 6. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodtam a válláson. A miértre csak egy okom volt, szeretem a férjemet.
aug. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!