Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat tényleg izgatják a roma férfiak?
Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam bulikban, nagyon csinos, és fullos csajokat, formás testtel, roma pasikkal körülvéve….Mi az ami ennyire tetszik és megfog benneteket lányok?
Sok magyar lányt látok akik eszméletlen jól néznek ki, és élveznek romákkal dugni….valahol érthető meg nem is…persze már annyi jó nővel roma pasikkal látni, valahol izgalmas is….💁
aug. 6. 04:19
12/27 anonim válasza:
Igen. Egyrészt mert agresszív vadállatok, másrészt mert divat aljanépekkel dugatni magukat.
13/27 anonim válasza:
Már ha TV ben látok cigányt akkor is elkapcsolok...
14/27 anonim válasza:
5. Szub nő vagyok , életemben soha nem jött be egy roma sem.
24/N
15/27 anonim válasza:
Engem igen mert elég erőszakosak jól megdugnak megszopatnak volt is vagy 3 roma párom
16/27 anonim válasza:
Izgulok, hogy nem fog e megtámadni, vagy üvöltözni rám.
17/27 anonim válasza:
Pfejj! 🤮Biztos, hogy nem szagolgatnám altájon egyiket sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!