Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet olyan barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olyan barátnőt találni, akinek nagy a csiklója?

Figyelt kérdés

Gyengébbek kedvéért mondom, hogy nem a kisajkakra gondolok. Az nekem nem számít milyen színű vagy mekkora.

Akinek van bármi használható ötlete, kérem írja le.

aug. 5. 20:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked pedig van nagy farkad? 🙃 Neked is "meg kell felelni".
aug. 6. 08:17
 12/24 A kérdező kommentje:
#11 igen, de nálad nagyobb farok kevés van.
aug. 6. 08:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagy van, pedig nem szteroidozok, nem sportolok.

Nem tudom hogy talált rám a férjem 🤷🏼‍♀️

aug. 27. 14:53
 14/24 anonim ***** válasza:
14%
Én dht krémet használtam és 4-5 cm-el nagyobb lett a csiklom
szept. 23. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Az mindegy milyen hisztérikus elmebeteg és minden más 7köznapi feladatra alkalmatlan, csak nagy csiklója legyen?
szept. 23. 22:04
 16/24 A kérdező kommentje:

#15 a hisztérikus és az elmebeteg (meg ezek negáltjainak mettszethalmaza) még mindig egy sokkal nagyobb egyedszámú halmaz, mint az a tulajdonság ami a kérdésben szerepel.

Írom egyszerűbben: Nem, nem mindegy ez sem -természetesen-. Viszont a hisztériát az érintettek kis része vállalja fel, az elmebetegséget pedig te sem tudod diagnosztizálni, meg az sem aki érintett benne.

szept. 23. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Nincs mese, meg kell kérdezni még ismerkedés előtt.
szept. 24. 09:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Gratulálok 17, ez a nap tanácsa. Hány éves vagy, és mennyi "komoly" kapcsolatod volt eddig?
szept. 24. 19:54
 19/24 anonim ***** válasza:
34%
Volt jó néhány kapcsolatom de már 20 éve nős vagyok, de te nem leszel soha, ha egy testrész alapján(amit nem látható helyen hord egy nő sem) próbálsz párt találni. Szerintem elmebetegség az ilyen. Inkább keress fel valami szakembert...
szept. 24. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Adj fel hirdetést.
szept. 25. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!