Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból belemegy ilyenbe egy heteró?
Figyelt kérdés
Egy haverom ugyanis rendszeresen jár egy pasihoz aki pénzt ad cserébe ezért azért. Csak nekem fura? Csak én gondolom hogy pénz se visz rá erre ha heteró vagy? Meg érted, rendszeresen. 1x még talán, de rendszeres...aug. 4. 15:01
1/9 anonim válasza:
Egyetlen esetben megy bele hetero, ha Orbán Viktorról van szó, aki a magyarok alfahímje és az alfahímre egy természetes reakció a bétáktól és omegáktól, hogy csicskulnak.
Minden más esetben homoszexualitás.
2/9 VadApuci válasza:
aki tényleg heteró, az biztos, hogy nem.még talán 1x sem, ahogy írtad. ezek szerint te sem vagy teljesen az, ha 1x talán elmennél ;)
3/9 A kérdező kommentje:
De, csak én úgy gondolom hogy arra izgalmas próba lenne, hogy igazolja vagy cáfolja, hogy jó vagy rossz. Mármint ha nem áll fel, stb nyugodt lehetek hogy ősheteró vagyok. Ha feláll és még el is élvezek és élvezem is na ott már lehet volna mint gondolkozzak, de nincs ilyen kontakt, stb. Tehát nem derül ki...
aug. 4. 15:14
4/9 anonim válasza:
1x még talán, de rendszeres...
Jól látod.
5/9 anonim válasza:
Én elmentem egy nővel, akiről menetközben(épp szopott) kiderült hogy travi. Furcsa volt hogy dolgozik rajtam rendesen és nem igazán keményedtem. Abba is hagytuk, pedig jól nézett ki és lelkes voltm én képtelen voltam rá.
6/9 anonim válasza:
Bele, de azt úgy hívják homo szexuális.
7/9 anonim válasza:
Na, megint sikerült töröltetni a válaszokat.
Ja, és ez ugye HOMOszex kategória! Véletlenül se heteró!
9/9 anonim válasza:
Heteróként nincs az a pénz, hogy pasihoz érjek úgy, de hozzám se nyúljon faszi, mert ketté törném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!