Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk ti fiatal korotokban kíváncsiságból végeztetek közös önkit? Esetleg egymásnak csináltátok és kardoztatok is?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 18:43
1/10 anonim válasza:
Józsi bának kell valami, amire ma este rárántson.
2/10 anonim válasza:
nem, az részemről nem fér bele a "hetero" fogalmába
3/10 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült felfogni a heteró fogalmát. Pedig nem nehéz.
4/10 anonim válasza:
3-as, mit vársz szellemileg fogyatékosoktól?
5/10 anonim válasza:
2 és 3 Szerintem nincs semmi baj a kérdéssel. Nyugodtan állithatom, hogy hetero vagyok, de 9 ...10 éves koromban volt, hogy közösen vertük. (Kinöttük 12 körül.)
6/10 anonim válasza:
5-ös, ezek szerint te is a szellemi fogyatékosok táborát gyarapítod, akinek fogalma sincs a heteróságról. De sebaj, ettől még lehetsz szép. (Ha már eszed nincs.)
7/10 anonim válasza:
Én ennyi idősen folyton rosszul lettem az alacsony vérnyomásom miatt, mert hirtelen nőttem és eldobáltam a szemetet az utcán. Na, ezeket később kinőttem, de eszembe se jutott mások p*csét megfogni, vagy a számba venni, ahogy egyetlen normális heterónak sem.
Állíthatsz te valamit, de attól még nem lesz igaz. Semmi baj azzal, hogy ilyen ferde hajlamúak vagytok, szívetek joga, de ne mossátok már ezt össze a heterósággal.
Sőt az lenne a legjobb ha leszállnátok rólunk, ti heterofób geczik.
8/10 anonim válasza:
Nekem voltak kalandok, de csak a saját kíváncsiságom miatt.
10/10 anonim válasza:
Igen! Koliba, általánosba és egyszer focin is. Nem gondolom hogy ez melegség ez szó szerint farok méregetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!