Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a véleményetek erről az alakról? Fel tudnátok rá izgulni? (Kép)
A párom azt mondta hogy nem vonzódik a testemhez, mi lehet a gond? Kérlek őszintén! Eddig sem volt önbizalmam de most teljesen össze vagyok törve és ha tudnám hogy min kellene javítani akkor sokkal jobban érezném magam szóval kérlek segítsetek!
Én 28 éves vagyok, a párom pedig 30 és 5 éve vagyunk együtt.
Egyébként igen, a súly jogos felvetés, viszont azzal így önmagában szerintem nincs gond,vagyis hogy kövérnek nem érzem magam: 173 centihez vagyok 58 kiló, én inkább kicsit kevésnek is érzem és ez az egyik probléma lehet?
A lábaimat is túl görbének látom, és a kezeim is túl hosszúak.
16: igen, érdekel persze, köszönöm ha leírod!
Akkor az alakod teljesen szuper, kezed is, lábad is.
A lábban vannak természetes görbületek, lásd google: felső (medialis) ív, alacsonyabb (laterális) ív, keresztboltozat (transzverzális boltozat)
Itt válaszolok azoknak akik írták privátban hogy kamu kérdés, mivel sajnos csak 15 percenként küldhetek el egy üzenetet még mindig:
Szóval ez még mindig egy komoly kérdés, tényleg, és a fotón is én magam vagyok, igazából nem is értem hogy mi értelme lenne feltenni valaki másról egy ilyen kérdést.
Nagyon köszönöm azoknak akik komolyan veszik!
Tökéletes!
Nekem is az jutott eszembe amit más is emített korábban, hogy aki nem izgul fel rád az vagy impotens vagy meleg. Biztos az a baja, hogy nincs kukacod, de ez nem a Te hibád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!