Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ez igaz sztori, nem kamu.
Egyik ismerősöm mesélte (42eves no) hogy a fiának (15eves) ő szokta leborotválni a farkát. Ez szerintetek normális? Én ahogy ezt hallottam nem kaptam szikrát. Szerintem elfogadhatatlan az hogy egy fiú meztelenül legyen az anyja előtt,de nem meg az hogy az anyja fogdossa neki a farkát meg borotválja. Ti hogy gondoljátok?
Én férfi vagyok,de szerintem ez gusztustalan. Családon belüli meztelenkedés nálam elfogadhatatlan. Ti hogy latjatok?
Erre egyszerű a megoldás: ne képzeld el.
Ez kb. olyan, mint amikor a homofóbok állandóan azon rugóznak, hogy 2 férfi mit csinál egymással az ágyban :)
Mi lett volna, ha ennél durvábbat tudsz meg róluk?
Már előre látom, hogy le fogtok pontozni.:)
19 éves lány vagyok, most nyáron, mivel nincs koli, otthon lakom megint. Nekem a szüleim kisgyerek korom óta arra neveltek, hogy a meztelenség az nem szégyellnivaló, természetes, stb, és rendszeresen láttam a szüleimet meztelenül, ezért hozzászoktam, nem is zavart. De mikor én kezdtem el nőiesedni, én szégyenlősebb lettem, és nem meztelenkedem. Viszont anyut simán beengedem, ha fürdök, vagy valami, felülök úgy, hogy semmi lényegeset ne lásson, elveszi ami kell, és kimegy, ennyi.🤷🏻♀️ Nekem természetes meztelenül látni a szüleimet, én mégis szégyellős lettem egy kicsit. De az viszont szerintem nem normális, ha anyukád kiakadt volna, ha meztelenül lát, hát a fia vagy, véletlenek meg vannak.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!