Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad sztori ajánló? (+vélem...

Wattpad sztori ajánló? (+véleményezés)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lett egy kicsi szabad időm, és szívesen elolvasnék pár sztorit. Természetesen adok hozzá véleményt is, ami nem csak egy "jó volt"-ból fog állni. :D

Ha érdekel, akkor várom a linkeket. (akár privátba is, ha nem szeretnéd nyilvánosan megosztani)

febr. 29. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Szia.

Én erre nagyon vadászom a véleményeket, mert 12 év után először nyúltam E/3 nézőponthoz, és kíváncsi vagyok hogyan sikerült 😃

Vérfarkasos urban fantasy, ami Budapesten játszódik.

[link]

márc. 1. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A sajátjaim közül ezt tudom ajánlani. Ez egy Magyarországon játszódó lélektani romantikus regény, harmincéves főszereplőpárossal és múltidézős álmokkal. Ha van kedved, nézz bele. :)

márc. 1. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Inktoberre írt novelláim véleményezésére lennék kíváncsi (akár csak egyre is), ha érdekel, főként fantasy maximum 2000 szavas, de inkább rövidebb irományok

[link]

márc. 5. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos, remélem még aktuális a dolog. Egy egész régi történetemet osztanám meg. Gondolkoztam már az átírásán, hisz vannak benne hibák, csak még nem volt rá időm.

[link]

márc. 29. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha még érdekel:

[link]

Tulajdonképp egy isekai, ahol a főszereplő a mi világunkból a késő középkori Európához hasonló fantasy világba kerül, és vámpír lesz már a legelején.

Az akkoriban még ismeretlennek számító modern tudásával próbál mindent megérteni és megmagyarázni (leginkább csak önmaga miatt, mert nagyon nem szereti a mágia megfoghatatlanságát). Ez néha egész jól sikerül, máskor meg nem, és inkább elengedi a témát.

Eddig 200+ évet ölet fel a történet, és próbáltam néha-néha korhű lenni, de ettől eltekintve nem egy kifejezetten történelmi regény.

Nem csak vérfarkas, sellő vagy sárkány típusú mitikus lények vannak benne, hanem próbáltam a kevésbé ismertekből is válogatni. PL: prikulics, mitmitke, viziborjú, dip, gagana, empusa. Még ha pár csak említés szintjén is van jelen.

Sok benne a végjegyzet (amiknél a Wattpad a felsőindexet nem szereti...). Szóval, ha nem tudod, hogy mi az a hentai, fokél, beglerbég, konvergens evolúció, aranyóra, travois, mulatt, telomer, hátborzongató völgy (meg a többi), és van mögötte egy szám szögletes zárójelben, a fejezet végén meg van magyarázva a szó. Ugyanígy végjegyzetben van egypár kiegészítés meg érdekesség is, amit esetleg nem tudhat mindenki. Például: az ë-ző nyelvjárások földrajzi elterjedése és az „e" kétféle kiejtése (kicsit fapados) hanganyaggal; a már nem létező szigetek amik régen a budapesti Duna szakaszt díszítették; az Amazonas szélessége.

Néha be van szúrva egy-egy kép (térképek, fegyverek, tükörbe nézős portré), de ezek mind saját munkák, és néhány hamarabb lett kész, mint hogy elkezdjek írni. Kis érdekesség, hogy a sárkányos kard markolata és keresztvasa egy létező dísztőrből jött, ami amúgy meg van nekem fizikailag. :D (Bár magára a rajzra ráférne nem kevés szerkesztés még, mert kicsit elcsesztem...)

Ami van benne, és esetleg olyan, amiről nem akar mindenki olvasni: halál/gyilkosság; részletesen leírt szex (de nem egy kifejezetten csak erotikus/romantikus regény); leszbi szex és hármas szex (a főszereplő egy biszex csaj).

Ami nincs benne: erőszakos szex; nagyon durva beszéd (inkább csak ilyen „b.zdmeg” típusú reakciók és gondolatok); rendes bloodplay (hiába, hogy vámpíros és szexes); túltolt betűleves (LMBTQ).

(Ahányszor írok hozzá, annyiszor nyúlok bele a már „kész" fejezetekbe is, de nagy változtatások már remélhetőleg nem lesznek.)

aug. 5. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!