Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűk hüvelyű lányok! Számotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűk hüvelyű lányok! Számotokra áldás vagy átok a szűk punci?

Figyelt kérdés

2024. aug. 2. 12:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Áldás mert a pasijaim imádnak ez miatt.
2024. aug. 2. 14:33
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem amúgy a legtöbb nőnek szűk a puncija egy átlag/nagy farokhoz, nincs ebben semmi különleges. Ritka a tág punci.
2024. aug. 2. 14:48
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
Jancsika, te ugysem voltal meg novel, neked igazan mindegy :)
2024. aug. 2. 14:50
 14/30 anonim ***** válasza:
69%

12

Nekem az. De amikor itt olvasom, hogy mekkora péniszméretek vannak, akkor visszahőkölök. Nekem ilyen kólásüveg vastagságú meg 20 cm hosszú nem férne be.

2024. aug. 2. 14:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ujjazásnál 1 fér be úgy,hogy az jól esik. De szexnél valahogy más,ott vastagabb farok is bemegy,ha finoman kezdünk és fokozatosan durvulunk. Az ujjak felsértenek,nem komfortos, ott a pasijaim is megjyezték rögtön,hogy úristen de szűk vagyok.
2024. aug. 2. 15:08
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
* kólásdoboz
2024. aug. 2. 15:14
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

Én imádom a forró, nedves, szűk pincit. Eddig 3x volt benne részem. A mostani páromnak sajnos nem olyan 😔

Azóta is vissza sírom mind a 3 lányt. Minden szex egy élmény volt, teljesen ki tudtam kapcsolni a farkam pedig beton kemény volt mindig.

Nehéz ilyet találni és noncsen ráírva az illetőre sajnos, hogy neki szűk vagy nem. Olyan jó lenne, ha ez minden nő homlokára rá lenne írva. Akkor egyből tudnám, hogy kinek udvaroljak.

Amúgy nagyon jó a kérdés. Ez a gyengém a szűk punci 🫠

2024. aug. 2. 15:21
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Elégedett vagyok vele. Egyedül olyan férfivel nem tudok mit kezdeni aki mindenáron ujjazni akar.
2024. aug. 2. 17:13
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is szűk, bár nálunk inkább atlag. Párom farka hosszú és vastag is. Kell a hosszabb előjáték, különben nem fér be. 😅
2024. aug. 2. 17:23
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
17. De hát lányokat kérdezték, te nem vagy lány!:(
2024. aug. 2. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!