Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég 0-2 évben szült anyukák. Milyen nektek a szexuális élet?
Figyelt kérdés
Van időtök,kedvetek? Kívánjátok a párotok?2023. nov. 9. 18:04
1/6 anonim válasza:
Feleségem éppen ebben az időszakban van. Nem sok szex van sajnos, de ha túl leszünk rajta férfi többessel fogom feldobni a szexuális életünket.
2/6 anonim válasza:
Túl vagyunk, sajnos sok tüskét hagyott az a pár év a kapcsolatunkban emiatt. De több gyerek nem lesz az biztos :)
3/6 anonim válasza:
Bár csökkent volna az étvágyam szülés után, de nem…. Nem tipikus ős anya vagyok.
4/6 anonim válasza:
Amíg szoptattam addig alig volt libidom. Kb havi 1-2 együttlét volt.
15 és 18 hónapig szoptattam ahogy abbahagytam utána visszatert sokszorosan.
Gyerekek előtt héti 1-2 szex volt. Terhesség első hónapok 0db fél-1,5 evés korig havi 1-2..
Most meg igényelném naponta us, de 2-3 naponta van.
35N
5/6 anonim válasza:
Egy jó kapcsolatban magas, egy ellaposodás felé tartó kapcsolatban alacsony...
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, attól hogy baba érkezik még könyörgöm ne feledkezzetek meg egymásról!!! Nagyon sok kapcsolat halála azzal kezdődik, hogy elkezdenek szexuálisan távolodni egymástól a felek.
6/6 anonim válasza:
Egy éves a baba, nálunk változó. Mostanában nem sok, a kicsi minden apró neszre ébred, elkezd sírni, akkor a nagy is felébred, jön át hozzánk, visszavisszük, egyikünk altatja az egyiket, másikunk a másikat. Ha jó időszakunk van, akkor eltelik úgy 3 nap, hogy minden nap szexelünk, de van olyan is, hogy két hétig semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!