Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagyjam el a MASCULAN márkájú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a MASCULAN márkájú óvszert?

Figyelt kérdés
A MASCULAN intense típusú óvszert használtam tesztelésnek,ami ugye 53 mm-es. A problémám az,hogy a makkom alatt megakad egy kicsit és utána csak számomra egy kellemetlenebb erőkifejtésű mozdulat után tudom tovább görgetni. Ha már 10 percig rajtam van legalább,akkor ugyanott tompa fájdalmat kezdek érezni.(Gondolom a szorossággtól.) Van ennek egy XXL-es mérete(54mm). Az az 1 mm segíthet szerintetek? A szaga nekem szimpatikusabb,mint a Durexnek és ha lenne a méretemben akkor gondolkodnék a váltásban.🤔

2024. aug. 2. 12:27
 1/8 A kérdező kommentje:
"Sensitive" Javítva...
2024. aug. 2. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A masculan a legszűkebb, legkisebb óvszer.Próbálj durexet inkább.

Amúgy én inkább a lifestyle óvszereket javasolnám, abból is a skyn változatot.

2024. aug. 2. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A Masculan mindig is rohadt szűk volt, szerintem a kínaiaknak találták fel. Vegyél Durexet!
2024. aug. 2. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Durex invisible-t próbàld ki. Kb csak felhùzásnàl érzed egy kicsit utàna amikor benne vagy a hüvelybe olyan mintha rajtad se lenne. Egyszer volt màr hogy kihúztam megnézni h minden rendben van-e :D
2024. aug. 2. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen! Használj lidliset!
2024. aug. 2. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és kész.
2024. aug. 2. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

MY SIZE-t próbáld meg! Megméred a farkad körméretét majd beírod a (x/2)*0,9=

képletbe ahol x=pénisz körmérete, és az így kapott eredmény megnézed melyik típusú óvszer mérethez közelít a legjobban és azt választod. MY SIZE vékonyabb minta többi óvszer és egyáltalán nincs az a klasszikus latex szaga, és mivel egyedileg van méretezve így baromi kényelmes.

Masculan az a nincs ló jó a szamár is kategória szűk és erős latex szaga van, a durex egy fokkal jobb de nekem a sandard méret itt is szűk volt.

2024. aug. 2. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
LifeStyles ultravékonyat használok már kb. 10 éve. Nagyon jól bevált.
2024. aug. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!