Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk elélvezés közben ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk elélvezés közben ti is nagyon érzékenyek vagytok a legkisebb mozdulatra?

Figyelt kérdés

Hüvelyi és orális élvezésnél, de leginkább ha szájba megyek el, annyira kotrollálhatatlanul érzékeny vagyok, hogy már -már kellemetlen érzés. Görcsösen összerándulok, rángatózok. Egyszerűen nem bírom ha elélvezés közben szopnak. Olyan érzésem van, hogy amikor jön az anyag, hogy jobb lenne olyankor már csak hagyni magától, hadd lüktessen, és a stimulációt abba hagyni.

Más is ilyen érzékeny? Vagy ez normális?

2024. aug. 2. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én olyankor leállok teljesen, magától ürül/lüktet a farkam. Én a munkát elvégeztem az ingerléssel, a magömlés már már a farkam feladata.
2024. aug. 2. 12:19
 2/5 búzaszem ***** válasza:
Igen, ez teljesen normális, enyém nem ennyire érzékeny, de tud kellemetlen lenni, ha akkor nem hagyják békén. Ezt neked kell irányítani és ha olyannal találkozol, aki nem tudja, akkor beavatkozni, hogy ne fájjon. Normális dolog, odafigyelsz és nem lesz gond.
2024. aug. 2. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
volt egy barátom, aki ugyanígy rángatózott. Hogyan kell szopni egy ilyen érzékeny farkat?
2024. aug. 2. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen olyan kor érzékeny jobb ha magától ürül ki a farok.

Ha kész utánna lehet még kényeztetni.

2024. aug. 2. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem inkább elélvezés után közvetlenül erzékeny, kell pár másodperc még hozzá lehet nyúln, de élvezés közben jól esően az imádom
2024. aug. 2. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!