Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyemrá a barátnőmet,hogy kinyalhassam?
Figyelt kérdés
Undinak tartja a pisi miatt,még fürdés után is. A szopással nincs baja (szerencsére).aug. 2. 07:26
1/12 anonim válasza:
Barátnőd éretlen vagy pedig bizalmatlan. Világosba láttad már a punciját közelről? Nem az van, hogy a kinézete miatt szégyelli?
2/12 A kérdező kommentje:
Láttam. Nem is egyszer és mondtam is neki,hogy szép.
Annyi a max. fürdés/zuhanyzás közben adhatokrá puszit.
aug. 2. 07:38
3/12 anonim válasza:
Fiatal még gondolom és nem tudja eléggé elengedni magát. Szex előtt kézzel izgatod?
4/12 A kérdező kommentje:
24 éves...
aug. 2. 07:53
5/12 anonim válasza:
Attól még nem jelenti azt, hogy meg tudja igazán élni a szexualitást. A szexhez is fel kell nőni agyban.
Beszélgessetek erről minnél többet. Mond, hogy vágysz rá, hogy érezd a punciját, izleld téged ez izgat és örömet akarsz neki szerezni.
6/12 anonim válasza:
Nem minden nő szereti ha nyaljak lehet ő pont közéjük tartozik:)
7/12 anonim válasza:
Egyetlen ilyen nőm volt. Nem nyalhattam, nem szopott. Végül lapátra került, majd visszakönyörögte magát és akkor már bevette szájba, de annyira béna volt, hogy azt inkább hagyjuk is.
8/12 anonim válasza:
Nekem egy nõ ne tegyen olyan szivességet, hogy eltartott kisujjal, csak a kedvemért hajlandó hagyni magát. Mert addig-addig könyörgök, és gyõzködöm, hogy az _nekem_ jó. Az tényleg milyen már.
9/12 anonim válasza:
Hagyd békén, nem akarja. Ne erőltesd rá.
10/12 anonim válasza:
Akkor először engedje hogy megpuszild, először csak bugyin keresztül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!