Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiket több év után is felizga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket több év után is felizgat a párjuk teste, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

A “barátnőmmel” 4 hónapja vagyunk együtt, de mostanában, ha meztelenkedik vagy ilyesmi, csak úgy magában nem izgat fel… már láttam mindent, nem rossz, de nem az a fenék amit mondjuk még két év múlva is néznék.

De látok párokat pl strandon, meg minden, akiknek már gyereke van, és a fickó még mindig megnézi a felesége fenekét mondjuk, esetleg kevésbé feltűnően rá is csap, vagy valami… Hogyan nem unja meg az egészet? Nyilván ő aztán már mindent látott…

És itt most nem a szeretet a kérdés, hanem a valós szexuális vágy, ami a másik felé irányul…

(21F)

2024. aug. 1. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Olyannal jöttem össze aki pont az esetem.
2024. aug. 1. 10:11
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

De, a szeretet a kérdés.

Aki 4 hónap után már nem mozgat meg, az iránt sosem voltak érzelmeid, csak a kangörcs.

2024. aug. 1. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Olyannal kell összejönni aki izgat szexuálisan és nem csak annyi van, hogy ő szét tette neked. Valamint nem kell elsietni semmit
2024. aug. 1. 10:16
 4/14 anonim ***** válasza:
30%

Mármint ha van lehetősége olyannal összejönni.

Mert nincs mindenkinek, csak szólok.

2024. aug. 1. 10:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Tény, hogy az “eredeti terv” nem ő volt, de neki is jó teste van, nem ez a baj, csak már nem fog meg, kell valami plusz ahhoz, hogy felizgasson. Az hogy meztelenül az ölembe ül jó, de nem elég…
2024. aug. 1. 10:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el, had találjon egy normális férfit szerencsétlen lány.
2024. aug. 1. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ő a "B" terv. Igy nem csoda. Észre fogja venni rajtad hogy már nem izgatod, inkább beszéld meg vele. Szar érzés lesz mikor talál valakit aki imádja és lelép.

Válogathatsz a "bomba" csajok közt, kérdés hogy melyik akar pont veled tartós kapcsolatot,illetve mennyire lesznek hűségesek, lehet pár év múlva bánni fogod hogy ilyen könnyen kiléptél ebből a kapcsolatból.

Az ember utólag nagyon okos tud lenni... F

2024. aug. 1. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Haver a soraidból az érződik, hogy te nem szereted a lányt. Soha nem is szeretted, ilyenkor természetes, hogy nagyon gyorsan alábbhagy a vágy. Szíved szerint már most másfele kacsingtatnál. Zárd le a storyt, ne rabolt az idejét!
2024. aug. 1. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a titka, de engem 30 év után is felizgat a feleségem. 51 F
2024. aug. 1. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felizgat 10év után is a feleségem. Gondolom a titka az agyi kapacitás is. Neked gondolom a dugáson kívül nincs semmi
2024. aug. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!