Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti összejönétek ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti összejönétek ilyen vagány csajjal?

Figyelt kérdés
Aki ilyet ír: Nem muszáj senkinek hormonos cuccot szedni nőknek sem, én sem szedtem soha és nem is fogok senki kedvéért, gumi nekem tökéletes,akinek ez nem tetszik mehet máshoz. Nem nekem lesz szexhiányom...
2024. júl. 29. 15:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

Ez érthető hozzáállás. Nőként a szex rengeteg felelősséggel jár. A fogamzásgátlás legtöbb formája kihat az egészségre (pl. hormonális fogamzásgátlók) vagy kevésbé megbízható. Az óvszer pedig nem csak a nem kívánt terhességtől, hanem sokféle szexuális úton terjedő betegségtől is megvéd.

Szóval mindkét félnek a legjobb, ha óvszerrel védekeznek.

2024. júl. 29. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
De jó, ma megtudtam, hogy elég nem szednem fog.gátlót, hogy vagány csaj legyek 💅💅💅
2024. júl. 29. 16:13
 13/22 A kérdező kommentje:

ma 16:13

Attól leszel vagány csaj hogy te diktálsz és nem az önző pasik..

2024. júl. 29. 16:15
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Ettől amit leírtál nem lesz vagány de a vagány csajokat amúgy bírom.
2024. júl. 29. 16:17
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

13-ra:

Egy nagy lóf---t!

A "vagány csaj" az egy kisugárzás, habitus, ami elsősorban a szexualitásban nyilvánul meg. Pl. benne van szokatlanabb helyzetekben, helyszínekben, körülményekben.

Amit te írtál, az az önző ember. Akár férfi, akár nő, aki diktálni akar egy kapcsolatban, és nem a párjával összhangot teremteni kompromisszummal, az egyszerűen önző.

2024. júl. 29. 16:20
 16/22 kyoman ***** válasza:
20%
Ilyen csajt simán megdugom gumi nélkül!
2024. júl. 29. 16:22
 17/22 A kérdező kommentje:

16-os

Álmaidba..

2024. júl. 29. 16:28
 18/22 A kérdező kommentje:

15-ös

" Akár férfi, akár nő, aki diktálni akar"

A nők megtehetik hogy diktáljanak,sorban állnak élőtűk a férfiak..

2024. júl. 29. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
Vagánynak nem mondanám, de egyetértek vele, mondom ezt férfiként.
2024. júl. 29. 17:45
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

"A nők megtehetik hogy diktáljanak,sorban állnak élőtűk a férfiak.."

Milyen férfiak?

Azok az incelek, akik itt sírnak-rínak és kérdezgetik, hogy X Ft fizetés elég-e már egy emilyen beosztású nőhöz. Na, azok igen.

2024. júl. 29. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!