Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyszerűen kèptelen vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen kèptelen vagyok elhívni egy kollèga nőmet randira. Be vagyok tojva teljesen. Semmi bátorságom nincsen, fèlek egyrèszt a kudarctól is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sajnos vissza húzódó vagyok, fejben már szèpen le is húztam magamat, mondván, hogy nem èrhetek fel ehhez a nőhöz.

Teljesen remènytelen eset vagyok.

29 éves fiú vagyok.

2023. dec. 13. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoktál munkahelyen csevegni, kávézni, ebédelni vele? Ha nem, akkor kezdd ezzel!
2023. dec. 13. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jó, ha 29 évesen még fiúnak érzed magad…
2023. dec. 13. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kudarc ? Ne konkrét céllal hívd el, hanem csak úgy simán. Majd ott kiderül, milyen vele egy félóra. Aztán, ha felkeltetted az érdeklődését, ő hív majd el téged. Akkor tudod meg, merre tovább, már ha lesz olyan.
2023. dec. 13. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért óvatosan próbálkozz, bár ha ennyire mások vagytok, akkor nem biztos, hogy működne a kapcsolat. Egyetem alatt volt egy évfolyamtársam Aki nem volt kirobbanóan szép, én bírtam a stílusát, csak néha annyira lekezelően viselkedett azokkal, akik ezt engedték neki, hogy ez zavart, csoporttársam is volt, és másfél év után, rájötttem, hogy jó, hogy visszautasította a nőnapi virágot, mert nagyon másmódon láttuk a világot, ráadásul ő olyan csaj volt, aki "társaságot rabolt", nem nem történt soha semmi, de arra jó voltam neki, hogy szabad estéken együtt üldögéljünk, vagy telefonon beszéljünk, persze ezzel meg hiú ábrándokra sarkallt.
2023. dec. 13. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen szintű önbizalomhiányt egyből kiszagolja sajnos
2023. dec. 13. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos, mèg az egyik közösségi oldalon elhívtam forró csokizni, közölte, hogy sosem ér rá. Holnap fogunk eggyütt dolgozni, asszem nem igazán várom, hogy lássam.
2023. dec. 15. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég béna ötlet volt ez minden szempontból. Semmi előzmény, személyesség hiánya, piti program.

A csajjal továbbiakban találkozva simán viselkedj úgy, mintha ez nem is történt meg volna. Ha a csaj közelében zavarban voltál kissé korábban, akkor most próbálj szelíden nyugis lenni, ehhez jó a meditáció.

Ha meg a csaj hozza szóba, akkor simán mond szelíden, hogy “bocs az ügyetlen próbálkozásért, tetszettél, de megértettem a válaszod”. A tetszem felvállalásában semmi ciki sincs, ép férfinek a környezetében minden számára szexuálisan vonzó nő tetszik. Ha a csaj ezt még tovább fűzi, akkor legalább sajnál, ez esetben nyugodtan elviccesedheted, hogy elég sokszor jut eszedbe, így bénán bepróbálkozni, ha egyértelműen lepattint egy csaj, akkor többet nem gondolsz legalább rá. (Még ha nem is így van.)

#1, #2

2023. dec. 15. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy mi volt ebben a bèna?
2023. dec. 15. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem világos? Előbb tenned kellet volna azért, hogy megkedveljem (benti csevegések, kávázások, ebédek), aztán személyesen elhívhattad volna pl. korizni.
2023. dec. 15. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!