Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen kèptelen vagyok elhívni egy kollèga nőmet randira. Be vagyok tojva teljesen. Semmi bátorságom nincsen, fèlek egyrèszt a kudarctól is. Mit csináljak?
Sajnos vissza húzódó vagyok, fejben már szèpen le is húztam magamat, mondván, hogy nem èrhetek fel ehhez a nőhöz.
Teljesen remènytelen eset vagyok.
29 éves fiú vagyok.
Elég béna ötlet volt ez minden szempontból. Semmi előzmény, személyesség hiánya, piti program.
A csajjal továbbiakban találkozva simán viselkedj úgy, mintha ez nem is történt meg volna. Ha a csaj közelében zavarban voltál kissé korábban, akkor most próbálj szelíden nyugis lenni, ehhez jó a meditáció.
Ha meg a csaj hozza szóba, akkor simán mond szelíden, hogy “bocs az ügyetlen próbálkozásért, tetszettél, de megértettem a válaszod”. A tetszem felvállalásában semmi ciki sincs, ép férfinek a környezetében minden számára szexuálisan vonzó nő tetszik. Ha a csaj ezt még tovább fűzi, akkor legalább sajnál, ez esetben nyugodtan elviccesedheted, hogy elég sokszor jut eszedbe, így bénán bepróbálkozni, ha egyértelműen lepattint egy csaj, akkor többet nem gondolsz legalább rá. (Még ha nem is így van.)
#1, #2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!