Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
A gumi pl engem is nagyon zavart, de inkább lelankadt tőle 😀
Miután te elmentél nem segítesz rajta kézzel, szájjal? Attól azért el tud sülni az ember 😁
De segítek. Viszont szeretném ha szex közben is el tudna élvezni. Mert még ilyet korábban másnál nem tapasztaltam és azért zavar. 🙄
Terhesség kockázata nem áll fent, mivel én évek óta megszakítás nélkül gyógyszert szedek. Én nem, de ő néha szokott mással is szexelni ezért használunk gumit.
#2 vagyok
Idővel meg lehet szokni, de teljesen akkor sem lesz az igazi. Esetleg egy vékonyabb falú gumi? Gumi nélkül ég és föld, ráadásul a punciból kifolyó sperma látványra sem utolsó 😁
Ha gumi nélkül lennénk együtt, belém akkor se igen élvezne. 😊Mondjuk az orál gumi nélkül van, nem tudom így mennyi értelme van még szexhez gumit húzni?!
Meg még annyi hogy ez a második menet. Elsőnek vagy kielégítem szájjal, vagy szex van.
#6 vagyok
Tehát a második menetben nem tud elélvezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!