Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ki az, aki már élvezett el spriccelve? Hogy történt és milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
júl. 29. 11:42
1/8 anonim válasza:
Csikló izgatástól, intenzív érzés volt, és hirtelen azt hittem be pisiltem. Egyébként elsőre furcsa volt, de jó értelemben.
2/8 anonim válasza:
A bepisilést egybeírjuk, mindenkinek jótanács, igekötő ige előtt áll, egybeírjuk, ha utána áll, akkor külön.
Amikor bepisiltél? - Mikor pisiltél be?
5/8 anonim válasza:
Jézus 😂 akkor ne masztizz kedves utolsó. Mennyi nyelvtan tanár van itt, elképesztő. Egyébként az 1esen kívül más nem bírt válaszolni a kérdésre, nem is értem miért kell bele kötni mindenkibe. Na de a kérdésre a válasz. Nagyon jó érzés tud lenni, és a pasim érte el nálam először.🙂
6/8 anonim válasza:
más írta a nyelvtani szabályozást, de a belekötnit is egybe írjuk :D
7/8 anonim válasza:
Egyszer egy egyéjszakás kalandnál történt meg. Előtte és utána sem soha. Nem tudom mit és hogy csinált de utána kb lábra sem tudtam állni. Nagyon intenzív élmény volt.
8/8 anonim válasza:
Nekem is sikerült egyszer, ujjazás és nyalás közben. Eszméletlen intenzív érzés volt. Nem volt sok csak pár csepp. De a mai napig intenzíven él bennem az érzés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!