Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kinek a lába tetszik a legjobban? Kié a leginkább vonzó?
Figyelt kérdés
Rendezünk barátnők között egy lábszépségversenyt :D Lehet szavazni is a legjobban tetszőre, de jobb lenne, ha sorrendet írnátok, a legjobb pedig, ha véleményt is.
júl. 29. 08:18
11/25 anonim válasza:
Papucsban kellett volna fotózni mezitláb!
Minimum🤔😤
Én így nem tudok lábat választani, ha számomra nem szép a lábujj, offolom a csajszit!
12/25 A kérdező kommentje:
Mivel nem csak 4 "versenyző" lenne, ezért akarok majd egy másikat is, ha megfér itt, majd egy harmadikat a kettő nyerteseivel :D
júl. 29. 09:40
13/25 anonim válasza:
De ez így nem ééééér!!! XD Itten ingerelsz minket... Olyan verseny nem lesz, hogy a legjobb választ adó megismerkedhet egy szabadon választott versenyzővel? XD 1-es láb tulajdonosa nagyon érdekelne, mind a teste többi része, mind a személyisége xd
14/25 anonim válasza:
Szerintem minden nagyon szép és formás. Nehéz volt, de azt mondanám hogy nálam 3 a legszebb aztán 2-4-1
16/25 anonim válasza:
Az 2. az lehet egy férfi láb is, a többi meg egy nagy semmi, tinédzser csont.
17/25 anonim válasza:
1. et választottam, de közel van a 3.-is.
19/25 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva engem meglep, hogy a legtömzsibb (1-es) ennyi embernek tetszik
júl. 29. 16:03
20/25 anonim válasza:
19.
Igen, mert az néz ki legnőiesebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!