Milyen mesefiguras ruhakat vesztek lanyotoknak leginkább? ( Minnies, Aranyhaj, jégvarázs, stb) mi tetszik nekik a legjobban?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 20:43
1/11 anonim válasza:
8 évesemnek inkább Jégvarázs, a 6 éves nem szereti a hercegnőket, neki Mancs Őrjárat :-)
2/11 anonim válasza:
Minnie, Hello kitty, Peppa malac
4/11 anonim válasza:
Semmilyet. Főként egyszínű ruhái vannak
Nincs oda az ilyen mesefigurás cuccokért, amúgy is Pocoyo a kedvence, abból meg még eddig sehol nem láttam ruhát
4 éves lány
5/11 anonim válasza:
A hat évesnek jégvarázs,a négy évesnek bármi ami állatos, két évest még annyira nem izagtja
6/11 anonim válasza:
3 êves múlt most a Minnie a szerelem, de bármi jöhet amin valamilyen malac van
7/11 anonim válasza:
Csak is mancs őrjáratos ha mesefigurás .
8/11 anonim válasza:
Macska- és nyuszimintás ruhák ovis kislánynak
9/11 Szerencsi Viktória válasza:
Pocoyo: Nem ismertem, de manapság mindent meg lehet venni:)
De nem egy bonyolult jelmez, házilag is könnyen elkészíthető.
10/11 anonim válasza:
Utolsó, ruháról volt szó, nem jelmzről..
Amíg lehet elkerülöm, szerintem nevetségesek az ilyen ruhák, nagyon nem tetszenek.
Még nem nyílvánítja ki a babám, hogy mit szeretne..de remélem ebben a tekintetben rám üt (gyerekként sem tetszettek a mesefigurás ruhák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!