Alex név kinek tetszik?
Figyelt kérdés
Van valami jó kis becézése? ☺2017. nov. 11. 14:54
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi 😄
2017. nov. 11. 14:58
3/18 anonim válasza:
A kisfiunkat így hívják.
Nem szoktuk becézni. Sőt, általában kisfiamnak hívom. :)
4/18 anonim válasza:
A pocaklakóm neve Alex lesz, ha megszületik 😊 Lehet Lex és Ali is a becézése. Nekem ez a kettő tetszik. A magyar megfelelőjét viszont nem adnám neki.
5/18 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik Alexander formában, de az Alex is egy vagány név szerintem.
6/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Egyik kedvenc nevem. Én nem becézném.
8/18 anonim válasza:
Kisebbik fiam is Alex. Vagyis Alexander. Egyébként mi néha tényleg hívjuk Sanyikának is viccből :) Amúgy nagyapám volt Sándor, részben ezért is választottuk ezt a nevet, de nem akartuk ugyanazt adni, az Alex viszont egy tök jó név szerintem :)
10/18 anonim válasza:
Nekem nagyon csúnya, és nem becézném mivel alapból becenév. Inkább már Sándor. Miért nem lehet Magyar gyereknek Magyaroroszágon is vállalható nevet adni? Olyan neveket adnak mostanában hogy hajam az égnek áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!