Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányként? Szüleimmel egyidős párhoz csatlakozni?
#párkapcsolat??
Most akkor mi a cél pontosan?
Mindig azt tedd, amit akkor is felvállalnál, ha kiderülne.
Szerintem izgis tud lenni. Vágj bele. Főleg úgy hogy ismered őket, és rendes emberek. A korkülönbséggel nem kell törődni.
Szerintem tök szuper lenne. :)
Kérdező, alaposan gondol ezt át, mert nem véletlen merült fel benned a kérdés.
Ne hagyd magad befolyásolni az itteni sok perverz által, te dönts.
Meg is bánhatod, ha rosszul döntesz!
Szerintem ez legyen a Te döntésed Mi itt sokan irhatunk erre sok féle választ de akkor is neked kell eldöntened hogy
1, Tudod e pontosan mit is szeretnének?
2,Ez után hogy tudnál hozzajuk viszonyulni milyen lenne utána a kapcsolatotok (megbánod stb)
3,Te hogy érzed ezt ott legbelül vágysz e egyáltalán ilyenre?
4,Mennyire vagy bemne bittos hogy ha ezt kiszeretned probálni szüleid koruakkal tennéd e?
Ahogy az elején irtam sokan irhatunk erre sok választ de ne ez legyen a mérvadó hanem az TE MIT SZERETNÉL :)
Csak olyat tegyél meg, amitől nem lesz szégyenérzeted, ha ismerőseid előtt kiderül.
Két dolog várhat rád: vagy nagyon be leszel vezetve a szex világába és élvezni fogod, vagy egy perverz középkorú pár ki fog használni kénye-kedve szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!