Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottál már rá nyilvános helyen szexelő párra? Esetleg sztori? Saját történet?
Próbafülke?
WC?
Öltöző?
Vonat?
Engem többször láttak meg szex közben. Mondjuk sokszor volt olyan, hogy nem igazán volt ilyen szempontból biztonságos a helyszín. Dobozos furgonnal félreálltunk elhagyatott helyen, de valaki arra jött, megállt és benézett a hátsó ablakon.
Bevásárlóközpont parkolóban a fűnyíró emberrel néztem szembe amikor felnéztem.
Szauna pihenőben is volt rá példa, vasúti sínek mellett az autó motorháztetején volt a lány, a vonat meg elég lassan elhaladt mellettünk. Vagy pl. egy üzletben zárás után visszajött egy alkalmazott a pénztárcájáért.
5
Jó beválalosok vagytok 😉
"Jó beválalosok vagytok"
4 olyan barátnőm volt, akikkel az ilyen szokatlan helyek természetesen jöttek. Tehát nem volt cél, hogy furcsa helyeken csináljuk, hanem adódott.
9
Hoppá. Ilyenről még nem halottam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!