Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha a pasi rendszere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha a pasi rendszeresen kiveri?

Figyelt kérdés

Heti 1-2 alkalommal találkozunk, és persze akkor se garantált a szex, ezen felül meg nem is komoly kapcsolat, inkább barátság extrákkal, mivel nem közösek a céljaink, de így jól elvagyunk. Nekem ez persze azért kevés, mert napi egyszer legalább könnyíteni szoktam magamon már tini korom óta.

Lényeg, hogy beszéltük, hogy azért csak jobb ha szex közben élvez el az ember, nem a kezétől. Majd rákérdezett, hogy mikor vertem ki, mondom tegnap. Erre nekiállt hisztizni, hogy minek kell ha tudom, hogy úgyis találkozunk...? Meg ne csináljam, mert mostanában ő sem szokta magának. Megjegyzem a teljesítménnyel nincs gond, így nem értem minek akar beszabályozni?

2024. júl. 27. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert agyhalott, irányitas mániás.

Nekem 1 szer próbálná megmondani, hogy mikor verem ki, többet nem látna az tutti

2024. júl. 27. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan féltékeny lett a kezedre???? XD
2024. júl. 27. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, ez sok nőtársamat miért zavarja, főleg, ha nem is komoly kapcsolatban vagytok.

A maszti és a szex két teljesen különálló dolog. Nekem sokszor maszti közben jutnak eszembe dolgok, amiket kipróbálnék szex közben.

2024. júl. 27. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
14%
Osho szerint azért, mert ez feminin tevékenység és elveszíti az illető a potenciáját, férfiasságát.
2024. júl. 27. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
21%

"Megjegyzem a teljesítménnyel nincs gond"

Szerinted.

Szerinte meg van.

Mit kéne még mondjon, hogy leessen neked?...

2024. júl. 27. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond. Jobb ha hanyagolod az ilyen csajt. Amíg meg nem találsz másikat, ne mond meg neki.
2024. júl. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!