Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig 16 nővel voltam, akkor büszke lehetek magamra? (Részletek lent!)
Közülük 9-nek okoztam hüvelyi orgazmust aktus közben. Na és hogy erre lehetek-e büszke, ez a kérdés.
Aki csak azt tudja írni hogy kamus vagyok és a csajok színészkedtek, azt az embert nagyon sajnálom.
Szerintem büszke lehetsz! Az első kettő válaszoló, plussz a jövendő többi gyk-s lúzer összesen nem volt annyi nővel mint te.
(Szegények annyira hülyék, hogy fogalmuk sincs arról hogy a szánalmas poénkodásuk lebuktatja öket...)
Őszintén szólva nem tudom, a gyakori partnerváltogatásra vagy az alkalmi szexpartnerekre miért kéne büszkének lenni, de nyilván jogod van máshogy látni ezt a kérdést, és büszkének lenni rá.
Azt meg te érzed, hogy a partnereid mennyire voltak őszinték ebben a kérdésben, és mennyire élvezték veled a szexet.
Köszönöm annak, aki értő olvasással átrágta magát a kérdésben szereplő összes (4db) mondaton.
#3 , remélem tudod nem a mennyiségre vagyok büszke! Sőt, szégyellem is picit, mikor randin kérdezi egy nő. Viszont hazudni nem szoktam.
#4 ez a szám nekem 14 év alatt jött össze. Innen nézve nem mondható kifejezett gyakoriak, de jogod van a véleményedhez. Csak kérlek próbáld megragadni a kérdés esszenciája, és arra reagálni
"#4 ez a szám nekem 14 év alatt jött össze."
Megkérdezhetem, hogy meddig tartott a leghosszabb párkapcsolatod?
"#3 , remélem tudod nem a mennyiségre vagyok büszke!"
"Ha eddig 16 nővel voltam, akkor büszke lehetek magamra?"
#8, az általad idézetten kívül már csak 3 mondatot kellett volna értelmezni a kérdésből. Úgy látom ez nem sikerült. Lehet, hogy számodra nem az írásos formátum kecsegtet legnagyobb reménnyel ahhoz, hogy egyszer legyen valakid.
#7 megkérdezheted, ha komolyan is gondolod akkor privátban megkeresel. Bár azt hiszem ez valamiképp csapda. Ide nem fogom leírni a választ, mert az illető kivel legtovább tartott a párkapcsolat, az tudja a számadatokat. Attól tartok felismerne, de nem érzem úgy hogy megérdemel többletinformációt rólam
9
Nem vagyok egyedülálló (bár nem tudom, ez hogy jön ide), plusz a kérdésed alatti kifejtésnek köszönhetően értem, hogy valójában miről szeretnél véleményt kérni.
Pusztán arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy magát a kérdést nem sikerült úgy megfogalmaznod, ahogy azt jelentse, amit igazából szerettél volna.
"Ha eddig 16 nővel voltam, akkor büszke lehetek magamra?"
vs.
"Ha 16 nőből 9-nek tudtam hüvelyi orgazmust okozni, büszke lehetek magamra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!