Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti nem irigylitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti nem irigylitek a férfiakat, hogy ők bárkivel-bármikor szexelhetnek, ha csak nem a legjobb nőkre mennek?

Figyelt kérdés

Én irigylem őket, nekik nem kell semmi ehhez, csak hogy ne legyen a nő olyan csúnya mint az ördög.

Ráadásul mindig elélveznek, igazságtalan az élet.

júl. 27. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"ők bárkivel-bármikor szexelhetnek"

Ha ez így lenne akkor nem privátoznának. Ez inkább a nőkre igaz.

"De a férfiak 90%-a még a 120 kilós Rozikát is megdugná"

Ez meg az igénytelenség meg a lelkemet is eladnám 1 pináért kategória.

júl. 27. 19:01
 12/17 A kérdező kommentje:
A férfiak 90%-a igénytelen, ha a szexről van szó.
júl. 27. 19:27
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
De mit kéne nőként irigyelni azon, hogy a férfiak 90%-a igénytelen?
júl. 27. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Koránt sem igaz az állításod.

20 nőből jó ha 1-2 összejön egy átlagos srácnak. Szóval elég sokat kell teperni egy marék pináért.

A nőknek meg elég valami csini rucit felvenni, lábakat cicit villantani és tuti, hogy kapnak kolbászt.

júl. 28. 00:38
 15/17 anonim ***** válasza:
De irigylem. Mert való igaz, hogy kb.5 percembe telne felszedni innen valakit szexre, helyes és intelligens pasit mondjuk több hét alatt találnék, ismerősi körből is kapásból van 2 aki tetszik és szerintem 1 hét se kéne, hogy összejöjjön a szex. De mire megyek vele, ha nem tudom élvezni érzelmi háttér nélkül? Én nem csak álmodozok, néhány éve volt egy őrült korszakom, száz pasival lefekhettem volna, de 2-ig jutottam. Az egyik pont az esetem volt, de állítólag 10 èvvel fiatalabb, utólag visszagondolva volt az 15 is és állítom szűz volt, mert végig attól félt, letörik a farka és kb.meg se mozdulhattam, hogy el ne durranjon. A másik ötvenes volt, izgulós, fel se állt neki vagy menet közben hervadt le, miközben totál belémzúgott és zaklatásig kezdett durvulni az egész, alig tudtam kimenekülni a szexkapcsolatból, mert utánam jött autóval is. Egyiket se szerettem, mást szerettem és ez szerintem nem csak az én libidómra hatott. Az is zavar, ha a másik átölel és közben tudom, hogy nem szeret, de az még jobban zavar, amikor a másik érez irántam és szenved, mert érzelmeket vár vissza. Ha elkezdek színészkedni, azt rövid ideig bírom, mert fáj azt mondani, hogy szeretlek, ha közben mást szeretek, ha nem színészkedek, jönnek a burkolt szemrehányások csapnivaló szexért cserébe. Az utóbbi annyira megviselt, be kellett látnom, hogy nem fogom mástól megkapni azt, amit csak az az egy tudna megadni. Ezért többé nem fogok lefeküdni senkivel. Közben hiányzik a kielégülés és tudom, hogy senki nem adhatja meg. De már beletörődtem. A férfiaknak is nehéz, mert ahhoz igazán jó pasinak kell lenni, hogy könnyen találjanak szexre valakit és a többség nem az. Azért csak szexre egy átlagos nő a legjobb pasikat kaphatja meg, nem fog átlag férfivel szexelni, ha van jobb is. Csak a legjobb pasi rövid távon fogja őt használni, aztán mehet a nő jósokhoz, hogy megértse az ikerlángja eltűnését. 🤣 Én ezzel tisztában vagyok, ezért inkább kimaradok a szexből. Persze nevetek, de magamon is.
júl. 28. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Végre egy nő aki látja az igazságot a férfi oldalon. Átlag pasinak szar a szexuális élete ha szingli.

Az előtte írtakra meg csak annyit tudok mondani, hogy a szexkapcsolat nem mindenkinek való. Tudni kell lekileg a helyén kezelni. Sokan nem tudják a szexet és az érzelmeket különválasztani.

Nekem is volt egy 40es szexpartnernőm akit nem ölelhettem át, nem csókolhattam mert belémszeretett volna állítása szerint.

júl. 28. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Lelkileg, sorry.
júl. 28. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!