Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti nem irigylitek a férfiakat, hogy ők bárkivel-bármikor szexelhetnek, ha csak nem a legjobb nőkre mennek?
Én irigylem őket, nekik nem kell semmi ehhez, csak hogy ne legyen a nő olyan csúnya mint az ördög.
Ráadásul mindig elélveznek, igazságtalan az élet.
"ők bárkivel-bármikor szexelhetnek"
Ha ez így lenne akkor nem privátoznának. Ez inkább a nőkre igaz.
"De a férfiak 90%-a még a 120 kilós Rozikát is megdugná"
Ez meg az igénytelenség meg a lelkemet is eladnám 1 pináért kategória.
Koránt sem igaz az állításod.
20 nőből jó ha 1-2 összejön egy átlagos srácnak. Szóval elég sokat kell teperni egy marék pináért.
A nőknek meg elég valami csini rucit felvenni, lábakat cicit villantani és tuti, hogy kapnak kolbászt.
#15 Végre egy nő aki látja az igazságot a férfi oldalon. Átlag pasinak szar a szexuális élete ha szingli.
Az előtte írtakra meg csak annyit tudok mondani, hogy a szexkapcsolat nem mindenkinek való. Tudni kell lekileg a helyén kezelni. Sokan nem tudják a szexet és az érzelmeket különválasztani.
Nekem is volt egy 40es szexpartnernőm akit nem ölelhettem át, nem csókolhattam mert belémszeretett volna állítása szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!