Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban rámarkoltam egy csaj seggére majd felpozott. Kinek van igaza?
Engem pl. sikerült megnyugtatni, hogy csak a vágyaiddal traktálod az oldalt, remélem a rámarkolástól kezdve.
Nem kérdőjelezi meg senki, hogy vannak nők, akik egyéjszakásért mennek buliba, de azt hogy "sikerült egy pár nőt a WC-be seggbe rakni" nem igazán fogja elhinni senki. Főleg hogy az indulásnál még egy pofont sérelmezztél, és vártad hogy neked, mint szegény felpofozott áldozatnak adjunk igazat. Ha már nagyot akarsz mondani, legalább a határt próbáld eltalálni.
A csajnak volt igaza. Egyszerűen zaklattad azt a szerencsétlen lányt. Egyik lány sem fog lealacsonyodni hozzád.
Veled van a baj. Gondolom a strandon is fogdosod a bikinis lányokat. Hatalmas IQfighter lehetsz, ha azt hiszed, hogy minden csinosan felöltözött lány veled akar ágybabújni. Ilyet csak a kétbites hülyegyerekek hisznek el.
Képzelheted milyen reakciót váltana ki anyádból és a húgodból ha velük is így viselkednél egy buliban.
Viselkedésed alapján nagy szerencséd van, hogy nem törte le a csaj a kezedet és nem szúrta a hátadba.
Üdv én keresek olyan nőt aki szivesen tökön rugna vahy taposna 1pasit
Jól megfizetem!
Én is 37#.
Ha tudsz ilyen lányt, szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!