Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban rámarkoltam egy csaj seggére majd felpozott. Kinek van igaza?
Mit nem lehet megerteni azon h nem nyulkalsz senki testehez sem!!! Plane nem reszegen plane nem egy idegent...
Jogos volt a pofon. Tolem tokonruhas jart volna.
Ezért félek a férfiaktól.
Hogy mered még te nevezni magad áldozatnak???
Az még érdekes hogy nők nem szoktak számonkérni idegen férfiakat hogy mit képzelnek amiért mást választott helyettük. Én soha nem hallottam
ilyenről. Max szomorkodnak miatta. Ez is férfiakra jellemző, hogy olyan embereket kérnek számon, akikkel életükben egy szót sem váltottak. Mert a nő hogy képzeli azt, hogy hozzáérhet a kiválasztott férfi, emberünk pedig nem. Hát a nő teste közkincs hö hö, bútordarab, ékszer, kirakat. Bármi ami tárgyra emlékeztet természetesen. Véletlen se vesszük emberszámba, mert akkor már elvárásokkal találjuk szemben magunkat, illetve kritikával. Az pedig egyenesen fájdalmas dolog.
Kérdező: "Jó, de egy discoba/buliba ha egyedül jön akkor nem ismerkedni jön?"
Lehet ismerkedni ment, lehet csak bulizni egy jót. Ha nincs valakinek párja, az már el se mehet pl. egy koncertre a zenekar miatt?
De tegyük fel igazad van, és ismerkedni is akart. Az ismerkedés nálad kimerül a kéretlenül alányúlásban?
Meg mi az már, hogy "A mosdóba is elhívtam." Mégis mit csináltatok volna ott? Hánytok együtt, te a pia, ő meg a viselkedésed miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!