Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben milyen underground dolgokrol van tudomasotok?
Amirol az atlag ember nem tud.
Pl:
-Swinger klubok
-Egyetemista csajok tamogatokkal dugnak
-Sexchat studiok Pesten
-Munkahelyi afferok
-Ferj elmegy masszazsra, ahol happy end is van
Vagy fél tucat csajról tudok aki az egyetem alatt jobb jegyért vagy ösztöndíjért alkalmilag vagy rendszeresen dugott tanárral.
Egy csaj van aki bevállalt 6 bangladesi cserediákot egyszerre (hosszú hétvégéje volt). Van egy aki 70+os bácsiknak kezimunkázott pénzért.
A melóban van egy titkárnő aki rendszeresen alá fekszik a főnöknek a több fizuért, a főnök meg azt nem tudja hogy a felesége nem csak kondizni jár az edzőterembe.
Egy régebbi ismerősöm szereti állatokkal csinálni bolt már belőle rendőrségi ügye. Egyik haverom dugja a gyereke obónőjét és ezért érnek haza később nem pedig mert a gyerek nem akart eljönni még.
Egyik női ismerősöm annyira vágyik a több pasis szexre hogy amikor párja nincs otthon 3-4 dildót is magába tömköd és úgy masztizik...
Szóval van bőven, persze hogy ezekből mennyi igaz azt nem tudom biztosra én sem de olyan 80-85% tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!