Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben, a férfi a fenekedet is kényeztesse a nyelvével vagy inkább ne?
#12 Ezt kifejtenéd? Nem vagyok biológus, talán ezért nem értem, mi köze mindehhez az Ősszájúaknak? (Általánosban tanultam utoljára biológiát, akkor szerettem, elég jó tanuló voltam. Felnőtten kedvelem az ismeretterjesztő filmeket, de ennél közelebb nem kerültem az elméleti biológiához.)
Ősszájúak:
Mit értesz az alatt, hogy "egyéb galádságokra is képes"?
8-nak, kérdezőnek.
Nem elmondás és megbeszélés alapján kell kényeztetni, hogy ezt csináld, meg azt, így meg úgy kell.
Egy férfiban legyen annyi fantázia és fel-rávezetés a nő felé, hogy magától elmegy finoman addig a határig bármiben, ami MÉG élvezetet okoz a lánynak.
Ne megkérdeztelek mi a jó neked alapon.
Ne, es varatlanul meg vegkepp ne, es azert, mert ugy gondolja, van benne "annyi fantázia és fel-rávezetés a nő felé, hogy magától elmegy finoman addig a határig bármiben, ami MÉG élvezetet okoz a lánynak." na igy meg vegkepp vegkepp NE. Honnan tudna jobban, mint a no?
"Ne megkérdeztelek mi a jó neked alapon." DE. Mi is a gond a kommunikacioval?
Naná, de ha nem tettszik neki akkor úgyis szól, de amúgy is csak elkalandozásról van szó, de úgyis ott nyalom ahol jobban élvezi , a kalandozás is ritkán van 😁
29f
Én pasiként azt mondom, hogy bennem mindíg megvolt aaz a készég, szándék, hogy felfedezem óvatosan a lányt, hogy mire, hol és hogyan reagál, nem kapkodva, nem nekiesve.
És legyen egy pasiban annyi érzékiség, hogy észreveszi magától a lány minden rezdülését, fedezze fel, kisérletezzen, de nem lerohanósan.
Én soha nem "kommunikáltam" listát, hogy mit és meddig lehet csinálni, ez mekkora hülyeség.
Kellemesen játszani, finoman rávezetni, élményt élvezetet adni a lánynak, az igen, de nem előtte strigulázva megbeszélni.
Kérdésre, igen, én mindíg lemegyek a popsiig is a nyalással, persze nem lefetyelve, meg nem 1000-es fordulaton nyalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!