Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi vagy mell érdekli inkább a férfiakat?
Nekem eléggé formás a popsim, viszont a melleim elégge formátlanok.
25/L
Hagyd már ezt az álszent dumát. Ezzel itt nem fogsz csajt. A külső ugye egyből látszik, az fog meg, attól lesz valaki érdekes, vonzó. Az összes többi tulajdonsága később derül ki. Szóval hagyjuk, hogy a személyiség, meg a belső...
Vagy te úgy csajozol, hogy először a korai jezsuita teológiáról dumálsz velük?
Nem szándékozom bárkit is keresni itt.
Nem mondtam, hogy ne számítana a külső, de egy nő alapvetően nem attól lesz vonzó, hogy milyen a melle vagy milyen a popsija. Inkább az a szomorú, ha nektek kimerül ennyiben a vonzalom, hogy úúú de formás, vagy úú de nagy a melle. (Nekem ettől azért több kell.)
De nyilván mindenki azt lát bele a dolgokba amit akar.
"Hány nőd volt"
Egy se, mert egyik sem volt az enyém. Kapcsolatban voltunk.
Nem, nem a süket dumát lököm, hanem te nem vagy képes megérteni, meg úgy láttam más sem, azt amit leírtam.
Egyrészt amiről te írsz, az csak akkor állja meg a helyét, hogyha teljesen ismeretlen a lány és úgy szólítod meg, másrészről pedig egyáltalán nem azt mondtam, hogy ne számítana a külső és az, hogy tetszen a másik fél teste és igen, meg kelle lennie a vonzalomnak is.
Azt probáltam elmondani, hogy rohadtul de nem az a releváns számomra, hogy milyen egy nőnek a popsija vagy a melle, mert igazából mindegy, hogy milyen. Ezernyi fontosabb dolog van ettől ami miatt lehet vonzódni valakihez. Talán az is fontos, hogy milyen a kisugárzása, milyen az arca, milyen a hajviselete, tetszik-e a szeme, milyen a megjelenése, mennyire tud magával ragadni a mosolya.. ha már beszélsz vele, akkor milyen a hangja, vevő-e rád.. meg tudod-e nevettetni, milyen a lány humora. stb.. itt már viszont igenis képbe jönnek olyan dolgok is, mint a személyiség, az intelligencia, a kedvesség és még sorolhatnám.
De elfogadom, ha neked az fontosabb tényező, hogy uuu de jó segge vagy uu de jó nagy a melle. Viszont én még csak ezek miatt életemben nem közelítettem egy nőhöz sem.
ma 22:46
Jó neked, nekem meg nem küldi a képeket a csajszi
17
Milyen csajszi? Miket halucinálsz már megint?:D
16-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!