Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszázs mennyire egészséges vagy csak szexuális játék ?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran lehet vagy mitől függ?júl. 23. 10:28
11/17 anonim válasza:
Egyes,a szexuális életed elég sivár lehet rengeteg hetero pasi imádja ha a prosztatáját kényeztetik ettől nem lesz bu.zi, igaz ehhez szexuális kultúra kell ami láthatóan neked nincsen.
26 L
12/17 anonim válasza:
Régóta ki szeretném próbálni.
Eddig még nem találtam hozzá partnert.
49f Baranya
13/17 anonim válasza:
Egyeske: a homoszexualitásnak nem az a definíciója, hogy "aki szereti a seggébe", hanem "aki a saját nemével". Melyik részét nem érted? Ha nő turkál a seggemben, az full heteró dolog.
A logikáddal, ha valaki seggbe dug egy nőt, az is homo?
14/17 anonim válasza:
hatalmasokat tudok élvezni ha dugás közben egy prosztata vibri is bennem van :$
15/17 anonim válasza:
Állítólag jobban ürül tőle a prosztata.
16/17 anonim válasza:
Én próbaltam már nagyon jó érzés volt élveztem,ha lenne rá női partner újra szeretném átélni!sőt még többet is!46F
17/17 anonim válasza:
Parommal heti rendszerességgel szoktuk
Szereti nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!