Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes beszállót keresni hármasra?
Figyelt kérdés
Parommal kiszeretnenk probalni, mik a legjobb aplikaciok?2024. júl. 22. 22:52
1/12 anonim válasza:
Csak nem te vagy akivel ma beszéltem badoon aztán ghostingolt?😃
Amúgy érdekes ez, legtöbbször eltűnnek a párok, mielőtt bármi is lehetne belőle.
33f
2/12 A kérdező kommentje:
1-es, nem vagyok a Badoon de akkor ezek szerint erdemes kiprobalni :)
2024. júl. 22. 22:55
3/12 anonim válasza:
Ezek szerint pont nem, ott is sok a kamus, gondolom.
4/12 anonim válasza:
Igazából bárhol kereshetsz, talán még itt is. Mennyi idősek vagytok, fiút v lányt kerestek ?
5/12 A kérdező kommentje:
4-es, mindkettot es 27F+26N:)
2024. júl. 22. 23:00
6/12 anonim válasza:
Egyébként nem biztos hogy kamus volt csak én a csajjal beszéltem, azt mondta hogy bejövök neki, de a pasijanak le kell okéznia ha haza jött a melóból. Aztán kaptam is egy értesítést hogy nézik a profilomat, és aztán eltűnt a chat.
De ott először is négyest akartak, plusz csajt már vettek be, most párt akartak. A csaj szeretett volna két pasival is lenni, de van egy olyan érzésem, hogy a pasija csak másik nőt akar dugni, pasival nem akar osztozni.
7/12 anonim válasza:
A férfi könnyebben fog menni szerintem.
Én már 50 vagyok, erről lemaradtam. F
8/12 anonim válasza:
Benne vagyok, írj!
Budapesti férfi
9/12 anonim válasza:
#7 nem feltétlenül. Én 50+os nő vagyok a párom 50. Mi csináltuk már másik 50-es pasival.
10/12 Lazy Lover válasza:
Ismerős körökben vagy swinger klub
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!