Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adrian945 kérdése:
Mi számít vastag faroknak?
Figyelt kérdés
Nekem kb 4.5cm vastag, kicsit vékonyabb mint egy helles doboz, az átlaghoz képest az milyen?júl. 22. 09:31
21/30 anonim válasza:
Amúgy kitölti a puncit és a #17 hány használt nővel van tapasztalatod?
23/30 anonim válasza:
#21 miért lényeges az hánnyal voltam. A lényeg hogy mind akivel voltam az volt, és kevés volt a vastagság
24/30 anonim válasza:
Mert érdekelt..aDe ha elhasznaltnak nevezed a nőket akkor nem is tiszteled őket..😔😔.persze van aki csak dugasra használja de miért kevés a vastagság?
25/30 anonim válasza:
#24 a tisztelet és tények nem egy téma. A vastagság pont ezért kevés mert elhasználtak.egy átlag nőnek 40+ korára annyi partnere van mint a legmenőbb pasinak. Plusz a kor. Ahogy nekem is 20 évesen olyan kemény volt mint a beton most már csak álldogál.
Öregszünk a testünk romlik...
26/30 anonim válasza:
Nekem meg 40 felett keményebb mint húszévesem.Nem is való nektek tágas punci.Pedig nagyon jó érzés.
27/30 anonim válasza:
Nah és most jön az életkor előre haladasaval kinek ki jön be..😂😅40es pasi ha edzesben van persze állhat beton keményen a farka de azért az átlagnál nem ez a jellenző
28/30 anonim válasza:
26. Hogy lehetséges, hogy 40 evesen keményebb mint 20 evesen? A ferjem még csak 41 de már nem ugyanaz mint régen.
29/30 anonim válasza:
#28 úgy hogy hülyeségeket ír. Vagyis önfényező reklámot egy anonim szennyoldalon.
Nyilván van rengeteg kivétel, aki 40 felett is toppon van, de nem jellemző a magyar pasikra.
Akinek fiatalon
"Puhább" volt annak öregen se lesz kemény. Nekem anno sokszor fájt annyira állt, nőm persze nem volt, mert egy nyomorult senki vagyok, de az az idő elmúlt. Vagyis a beton keménység , a nyomorult senkiség még megvan 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!